LEREN MODE ACCESSOIRES ♦ SUPERLICHT ♦ ECHT ZILVER ♦ VERMEIL
Gratis verzending van bestellingen boven €50 in Nederland en boven €75 in België
LEREN MODE ACCESSOIRES ♦ SUPERLICHT ♦ ECHT ZILVER ♦ VERMEIL
Gratis verzending van bestellingen boven €50 in Nederland en boven €75 in België
Gratis verzending van bestellingen boven €50 in Nederland en boven €75 in België
Categorieën
LEREN MODE ACCESSOIRES ♦ SUPERLICHT ♦ ECHT ZILVER ♦ VERMEIL

Over Beamies

Beamies ontwerpt en produceert handgemaakte leren mode accessoires en woonaccessoires van het beste, speciaal geselecteerde leer.
Naast onze eigen handgemaakte producten, verkopen wij luxe leren producten die door anderen ontworpen en gemaakt zijn en die wij de moeite waard vinden om in ons assortiment op te nemen.
Wij zijn steeds op zoek naar nieuwe, mooie producten die voor ons en voor onze klanten een aanvulling zijn. Er zullen dan ook regelmatig nieuwe producten op onze website opduiken.

Heb je suggesties? Laat het ons weten!

Hoe het allemaal begon….

Beamies is ontstaan vanuit een passie voor mooie, kwalitatief goede dingen.
Toen ons zoontje bijna een jaar oud was, waren wij op zoek naar leren schoentjes zodat hij zijn eerste stapjes op mooie en goede schoentjes zou kunnen zetten. Het bleek echter lastig om schoentjes te vinden die wij mooi vonden en daarnaast goed aan zijn voetjes pasten, dus besloot ik na een tijdje om ze dan maar zelf te maken.
De eerste stap was het kopen van geschikt leer. Dit moest soepel zijn en uiteraard goed van kwaliteit, zodat we de schoentjes niet na een maand konden weggooien. Daarnaast moest het natuurlijk MOOI leer zijn…..
De eerste exemplaren die ik probeerde te maken, werden, zoals verwacht, niet echt wat ik voor ogen had maar na een aantal malen oefenen en mislukkingen, waren de eerste echte Beamies babyschoentjes geboren…!
Inmiddels rent onze zoon alweer een tijd rond op ‘grote jongensschoenen’en is hij de babyschoentjes (helaas) ontgroeit. Gelukkig zijn er tal van kleintjes die ondertussen op Beamies babyschoentjes hebben leren lopen.

Sinds begin 2018 echter, ligt door het succes van onze leren mode accessoires onze focus daarop  en zijn wij (voorlopig in ieder geval) gestopt met het maken van leren babyschoentjes.

Leren oorbellen

Zoals elke vrouw, ben ik ook dol op mode accessoires. Ik was een tijd geleden op zoek naar mooie maar toch comfortabele oorbellen. Oorbellen zonder veel poespas die toch gezien mogen worden. Oorbellen met een subtiel statement, zeg maar….
Ook dit bleek lastiger dan gedacht. Ik had nog wat leer liggen dat voor babyschoentjes niet echt geschikt was en besloot om de gok te wagen om oorbellen van leer te maken. Na wat eerste teken- en knipwerk, kwam ik zo met de basis van onze ‘Drops of Joy’ leren oorbellen. Hoewel ze nu op professionele wijze (maar nog steeds met de hand) gemaakt worden, is het ontwerp gebleven!
De reacties zijn vanaf het begin zeer positief en de leren oorbellen zijn nu ons best verkopende product.

Bij Beamies staan wij achter onze producten. Wij zijn overtuigd van de kwaliteit en hopen dat onze klanten dat ook zijn!

LET OP: Alle producten van Beamies zijn handgemaakt en daarnaast geheel of grotendeels van leer, dus een natuurproduct. Hierdoor is geen enkel product exact hetzelfde. Wij selecteren het door ons gebruikte leer met zorg. Desondanks kan het voorkomen dat er littekens in het leer zichtbaar zijn, dit is een rechtstreeks gevolg van het feit dat leer een natuurproduct is.