Leren mode accessoires Achteraf betalen mogelijk! Superlicht Sterling zilver Goud Vermeil Gratis verzending boven €50,- in Nederland

Leren mode accessoires Achteraf betalen mogelijk! Superlicht Sterling zilver Goud Vermeil Gratis verzending boven €50,-

Hoe het allemaal begon….

Beamies is ontstaan vanuit een passie voor mooie, kwalitatief goede dingen.

Toen ons zoontje bijna een jaar oud was, waren wij op zoek naar leren schoentjes zodat hij zijn eerste stapjes op mooie en goede schoentjes zou kunnen zetten. Het bleek echter lastig om schoentjes te vinden die wij mooi vonden en daarnaast goed aan zijn voetjes pasten, dus besloot ik na een tijdje om ze dan maar zelf te maken.

De eerste stap was het kopen van geschikt leer. Dit moest soepel zijn en uiteraard goed van kwaliteit, zodat we de schoentjes niet na een maand konden weggooien. Daarnaast moest het natuurlijk MOOI leer zijn…..

De eerste exemplaren die ik probeerde te maken, werden, zoals verwacht, niet echt wat ik voor ogen had maar na een aantal malen oefenen en mislukkingen, waren de eerste echte Beamies babyschoentjes geboren…!

Inmiddels rent onze zoon alweer een tijd rond op ‘grote jongensschoenen’ en is hij de babyschoentjes (helaas) ontgroeit. Gelukkig zijn er tal van kleintjes die ondertussen op Beamies babyschoentjes hebben leren lopen.

Sinds begin 2018 echter, ligt door het succes van onze leren mode accessoires onze focus daarop  en zijn wij (voorlopig in ieder geval) gestopt met het maken van leren babyschoentjes.

Leren oorbellen

Zoals elke vrouw, ben ik ook dol op mode accessoires. Ik was een tijd geleden op zoek naar mooie, stijlvolle, maar toch comfortabele oorbellen. Oorbellen die niet zwaar zijn, en je niet voelt. Oorbelhaakjes waar je geen uitslag van krijgt.  Oorbellen zonder veel poespas, maar die zeker gezien mogen worden.

Ook dit bleek lastiger dan gedacht. Ik had nog wat leer liggen dat voor babyschoentjes niet echt geschikt was en besloot om de gok te wagen om oorbellen van leer te maken. Na wat eerste teken- en knipwerk, kwam ik zo met de basis van onze ‘Drops of Joy’ leren oorbellen. Hoewel ze nu op professionele wijze (maar nog steeds met de hand) gemaakt worden, is het ontwerp gebleven!

De reacties zijn vanaf het begin zeer positief en de leren oorbellen zijn nu ons best verkopende product. We proberen onze producten elke keer te verbeteren. Wij zijn inmiddels helemaal tevreden over onze oorbelhaakjes en streven naar het beste en mooiste leer.

Beamies maattabel Flair
Loops Maattabel Beamies
Maattabel Beamies Drops