Klantenservice: 040-8421122

Superlichte modeaccessoires

Gratis verzending in heel Nederland boven €60,-

Beamies is vernieuwd en dat vieren wij graag. Met jou!

Sommige dingen kunnen je niet ontgaan

Beamies is al een aantal jaren bekend om onze leren en vegan oorhangers en ander modeaccessoires. Zoals elk (startend, want zo zien wij onszelf nog steeds) bedrijf zijn ook wij steeds in ontwikkeling en blijven wij streven naar verbetering van onze producten en service.

Hierdoor zijn wij nu op een punt gekomen dat het tijd is voor “Beamies 23.0”. Dit houdt in: Nieuwe, kwalitatief nog betere producten, een “restyling” en “rebranding” van het gehele concept, een nieuwe website, nog professionelere aanpak van zaken en, hopelijk, met nog meer plezier werken aan een mooie toekomst!

Naast nieuwe producten en een nieuw concept, willen wij ons ook maatschappelijk meer inzetten. Dit gaan wij doen door onze producten zo duurzaam mogelijk te produceren en onze ‘carbon footprint’ te compenseren. Hoe we dat gaan doen, hoor je later nog.
Daarnaast gaan wij vanaf nu elk jaar een deel van de opbrengst doneren aan een goed doel. Wij willen hiervoor elk jaar een ander doel uitkiezen zodat we in de toekomst meerdere goede doelen kunnen steunen.

Verhoogde kwaliteit van Beamies producten

Zoals ik al aangaf, zijn we de afgelopen tijd druk bezig geweest met het nog beter en exclusiever maken van onze producten. Vanaf nu worden al onze leren oorbellen en armbanden gemaakt van een dubbele laag leer en worden de randen mooi afgewerkt met een bijpassende kleur kantverf. Hierdoor krijgt het geheel een nog luxere uitstraling en het krullen van de hanger is verleden tijd.

vernieuwde producten van Beamies
Bekijk onze vernieuwde producten

Al met al hoop ik dat jullie het leuk vinden om de komende tijd veel van ons te gaan horen. Als je dit artikel leuk vindt, aarzel dan niet het te delen met je vriendinnen / vrienden. Uiteraard kun je je ook inschrijven op onze nieuwsbrief, zodra er weer een nieuwtje is, word je dan direct op de hoogte gebracht!

Deze vind je vast ook interessant